Kurum Adı : Çukurkonak İlkokulu
WEB Adresi : http://cukurkonak.meb.k12.tr
Adres : Çukurkonak Köyü Tutak/AĞRI

VİZYON
Kendisine,ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven,laik,demokratik,Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser ,sorumluluk bilincine sahip,soran, araştıran, kendini yenileyen , çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın,yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON
Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 41
Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-11:40 12:40-14:10
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : Uydu İnternet (VSAT)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : 2 oda, mutfak, wc , banyo,kiler lojmanın içindedir.Isınma şekli sobalıdır.lojman tadilatı bu yıl yapılmış olup hiçbir eksiği yoktur.
Isınma Şekli : SOBA

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Tutak´a uzaklık: 22 km Ağrı´ya uzaklık: 60 km
Ulaşım : Tutak´tan sonra Karayazı yolu takip edilerek Dönertaş Köyünden içeri girip 3 km daha gidildikten sonra köye ulaşılmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Yerleşim yeri 60 hane ve 380 nüfuslu bir köydür.Köyde, okul da dahil olmak üzere sondaj vurulmuş olup kişiye özel su vardır. Her gün köyden ilçeye ve ile giden ulaşım aracı bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ